TAG DIT KØREKORT HOS NORDJYSKE KØRESKOLE

Sådan gør vi

Kørekort til bil med Automatgear

Siden januar 2017 har det været muligt i Danmark, at man som førstegangserhverver kan tage kørekort til bil med Automatgear. Efterfølgende må man så kun kører bil med Automatgear.

Uddannelsen følger den normale kører undervisning, det er kun kørslen i skolevognen, der er anderledes og MEGET nemmere, ingen problemer med kobling og igangsætning, du kan koncentrerer dig om kørslen og anden trafik.

Behov for manuelt gear

Skulle du på et tidspunkt få behov for at køre med manuelt gear skal du kun have en ny køreprøve til bil med manuelt gear.

Mange nye biler er i dag med Automatgear, manuelt gear kommer til at forsvinde i fremtiden, alle hybridbiler og elbiler er med Automatgear, ligesom små minibiler i dag kan købes med Automatgear.

Vi kan fra Januar 2021 tilbyde kørsel med BMW 420 Coupe Auto.

Skal du til at tage dit kørekort?

Tildmeld dig nordjsyke køreskole nu

Vigtige informationer

Muligvis noget du skal tage stilling til

Regler for 17-årige

Du kan starte teoriundervisning 3 måneder før du fylder 17 år.

Bemærk: Som 17-årig er du med kørekort ikke ligestillet med de 18 årige, idet der stilles nogle bestemte krav til dig som fører af bilen, indtil du fylder 18.

Samtykke Erklæring

Vil du tage kørekort som 17-årig, skal begge forældre, eller den der har forældremyndigheden skal underskrive en samtykkeerklæring.

Samtykkeerklæringen skal du aflevere til os sammen med din ansøgning, bevis for førstehjælp samt lægeerklæring.

Rentefri finansiering

I forbindelse med vores pakkeløsning kan dit kørekort finansieres rentefrit 10 eller 20 måneder gennem Ikano Bank.

Er du hjemmeboende, på SU eller lige fyldt 18 år, bør du få dine forældre med på aftalen. Under 18 år skal dine forældre ansøge.

Hos Nordjyske Køreskole har vi mange års erfaring med køreskoleundervisning og elever, derfor kan vi garantere dig en teoriundervisning, hvor vi gennemgår det lovpligtige stof på en god og forståelig måde.

Medlem af Dansk kørelærer union

Kontakt